Simremændene

Munkebo Kulturhus Troels Alle 4 5330 Munkebo

Kommentarer eller spørgsmål til hjemmesiden: kontakt: kulturhuswebmaster@munkebo.dk

En gruppe under

Munkebo Kulturhus

Munkebo - Mand -

Mad, der simrer

Munkebo

Mand

Mad, der simrer ...

er ikke et madkursus, men blot en gruppe mænd, der - med kær-lighed til god mad (og med ildfaste fade) - én gang om måneden kaster sig ud at kokkerere til den store guldmedalje, og efter-følgende selv indtager resultatet.

Vi arbejder næsten altid med 3-retters menuer, og det eneste, der er fast er, at hovedretten skal være simremad.

Gruppen mødes 3. torsdag hver måned, bortset fra juni og juli.

 

Simremændenes opskriftservice

På denne side kan du hente inspiration til aftensmaden i de opskrifter, "Simremændene" har anvendt på deres månedlige møder.

For- og småretter

Hovedretter

Desserter og brød

Agurkesuppe med rejer og rugbrøds-chips

Ananas drøm med kyllingefyld

Bagt torsk med jordskokkompot, æble og karrycoulis

Blinis med fin topping

Blinis med stenbiderrogn

Borgmestergårdens suppe

Borsjtj

Bruschetta

Bruschetta fra Toscana

Bruschetta med nye kartofler

Bruschetta med ost

Bruschetta med svampe

Bruschetta med to slags tomat

Butterdej med ost

Butterdejskurve med svampestuvning

Champagnesuppe (Créme Ninon)

Cremet tomatsuppe med rugbrødscrostini

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade (frokostret)

Fiskefrikadeller

Flæskesteg med rødkål (frokostret)

Fransk løgsuppe, gratineret

Frikadeller (frokostret)

Frugtsalat (tilbehør til osteanretning)

Fynsk æbleflæsk (frokostret)

Gravad laks med rævesovs (frokostret)

Grillede blåmuslinger med aïoli

Gulerodssuppe med græskarkerner og groft brød

Hvide asparges med bacon, brødcrou-toner og sauce hollandaise

Jordskoksuppe

Karrysalat (til hvide sild)

Karrysuppe med kylling

Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe med porrer

Klassisk svinekam (frokostret)

Kogt torsk med marineret porre

Krebsebidder

Kålpølse med grønlangkål og brændte brune kartofler (frokostret)

Kålsalat med appelsin og granatæble

Laksemousse med salat og sesamflûtes

Leverpostej hjemmelavet (frokostret)

Marineret sild (frokostret)

Medisterpølse med rødkål og hjemmerørt sennep (frokostret)

Minestrone

Oeufs pochés a la Florentine

Pandekageroulade

Pebres vermells (stegte røde peber)

Rejecocktail

Ribbensteg (frokostret)

Ristet rugbrød med hjemmelavet sand-wich-mayonnaise

Sauce Hollandaise I

Sauce Hollandaise II

Små pandekager med røget ørred og ørredrogn

Solæg

Spicy græskarsuppe med friterede gulerødder

Spinatroulade

Stegt andebryst med æble-tranebær kompot (frokostret)

Stegt camembert (frokostret)

Stegt sild (frokostret)

Tapas

Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i grøntsager

Tarteletter med kylling, svampe, ærter og basilikum

Tomatcrostini

Tre slags pesto

Tærte med porre-/skinkefyld

Æbleflæsk I (frokostret)

Æbleflæsk II (frokostret)